Lähetystyö

wp_20161009_002wp_20161010_001

TÄSSÄ ON SEURAKUNTAMME OMA LÄHETTIPERHE INTIASSA. MIEHEN NIMI ON NELLY YESURAJU IKÄ 41 VUOTTA JA VAIMON NIMI ON KEERTHANA. HEILLÄ ON KAKSI LASTA, POIKA JA TYTTÖ. TYÖALUEENA HEILLÄ ON AMBAJIPETA.  

http://www.hopetoindia.com/

JACOBIN KIRJE
Rakas kunnioitettu työmme tukija ja ystävä!

Tervehdys meidän Herramme ja Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen ihmeellisessä nimessä!
Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa.” Fil. 4:19
Jumalan armosta vaimoni, minä ja lapsemme voimme hyvin. On suuri muutos perheessämme kun nuorin poikamme Samuel meni yliopistoon. Yht´äkkiä huomaamme, meidän kodissamme ei ole enää lapsia. Me kaipaamme heitä hyvin paljon mutta kuitenkin Herra on antanut meille orpolasten perheen joka on aina meidän kanssamme. Joka päivä he pitävät meidät kiireisinä. He rakastavat meitä ja rukoilevat meidän puolestamme. Kiitos myös teidän rukouksistanne Elizabethin puolesta. Hänen terveytensä on nyt paljon parempi. Ystävällisesti pyydän teitä rukoilemaan jatkuvasti Elizabethi terveyden puolesta ja koko meidän vaatimattoman perheemme puolesta. Monet kiitokset suomalaisille veljillemme ja sisarillemme vilpittömistä rukouksistanne ja jatkuvasta tuestanne Jumalan työlle.
Ylistys Jumalalle, minulla on ilo jakaan teidän kanssanne lyhyesti seuraavat asiat mitä Jumala on tehnyt elämässämme ja palvelutyössämme Intiassa.
Niin kuin tiedätte edellisestä raportistani , Herra on antanut Minibussin sairaanhoitajaopiskelijoiden kuljettamiseen erään uskollisen perheen kautta. Olemme ottaneet käyttöön bussin 31.8.2016 ja vihkineet sen Herran kunniaksi. Ylistys Jumalalle!
Kiitämme Jumalaa kahdesta kyläkirkkoprojektista jotka olemme saaneet avata, toisen 8. elokuuta ja toisen 16. syyskuuta. Lähettiperheet ja kaikki uskovaiset ovat hyvin kiitollisia Jumalalle.
Ylistys Jumalalle, GNM Sairaanhoitokoulun rakennustyöt etenevät jatkuvasti. Rukoilemme vilpittömästi Jumalan apua, että saamme rakennustyön päätökseen joulukuun loppuun mennessä. Ennen hallituksen lopullista tarkastusta meidän pitää saada työ päätökseen ja avata käyttöön. Paljon on vielä työtä tehtävänä kuten esimerkiksi ylimmän kerroksen kattaminen, ovet ja ikkunat, saniteettityöt, sähkötyöt, maalaustyöt ym. Kaikki sairaanhoidon opiskelijat ja koko henkilökunta rukoilemme vilpittömästi, että Herra antaa tarvittavat resurssit rakennustyön loppuun saattamiseksi.
Kiitos Herralle, kaikki orpolapsemme voivat hyvin huolimatta jokavuotisesta viruskuumeesta, jota jotkut heistä ovat sairastaneet heinä-elokuussa ja jotkut vielä syyskuussakin. Kaikki sairaalat olivat täynnä sairastuneita ihmisiä. Kylissä melkein jokainen perhe joutui kärsimään tuosta kuumesairaudesta johon jotkut jopa kuolivat. Orpokodeissa jotkut lapset sairastuivat mutta ovat toipuneet, kiitos Jumalalle. Henkilökuntamme on huomioinut lääkärin antamat erityisohjeet keittämällä lasten juomaveden ja antamalla heille tarvittavaa ravintoa ja lääkettä.
Jumalan armosta olemme saaneet koulupuvut ja kengät, solmiot ja vyöt kaikille orpolapsille. Olemme jakaneet kaikki tarvikkeet lapsille hallituksen viranomaisen läsnäollessa. Joihinkin jakotilaisuuksiin olemme kutsuneet poliisiviranomaisen todistamaan tilaisuutta omin silmin. Ylistämme Jumalaa, että kaikki meidän lapsemme ovat saaneet kaiken tarvitsemansa. Olemme hyvin kiitollisia kaikille rakkaille, jotka olette armollisesti seisoneet rinnallamme näissäkin tarpeissa.
Rakkaat ystävät, päivä päivältä lapset kasvavat ja kohtaamme kasvavia tarpeita huolehtiaksemme heidän hvyinvoinnistaan. Jokainen päivä on iso haaste jokaisessa orpokodissa huolehtiaksemme kaikesta ylläpidosta, lasten tarpeista, henkilökunnan palkoista, kuljetuksista, sairaanhoidollisista- ja muista tarpeista. Aina muistelen kuinka suuri Jumalan mies George Myller luotti Jumalaan huolehtiessaan 2000 lapsesta. Ylistys Jumalalle, tällä hetkellä meidän vaatimattoman palvelutyömme päivittäisessä huolenpidossa on yli 5000 lasta. Lisäksi lebrasairaita, vanhuksia, leskiä, yhteensä n. 7000 henkeä. Luotamme Jumalan huolenpitoon kaikessa. Olemme kiitollisia tuestanne joka mahdollistaa tämän.
Rakkaat orpolasten kannattajat, joulunaika on orpokodeissa erityinen haaste. Haluaisimme jouluna tarjota lapsille vähän paremman aterian ja uutta vaatetta, ehkä vähän makeisia. Olisimme kiitollisia pienestä ylimääräisestä tuesta tätä tarkoitusta varten. Se olisi suuri siunaus lapsille.
Viimeisten 20 kuukauden aikana olemme jatkuvasti työskennelleet hallituksen kanssa jotta saisimme luvat Teknistä koulua varten. Hallitus on aina hylännyt hakemuksemme mutta taas se on käsittelyn alla monien tarkastusten jälkeen. Meillä on vielä toivoa saada lupa. Pyydän, rukoile tämä hankkeen puolesta. Se tulisi olemaan suuri siunaus orpokotien pojille.
Meidän Palavan Sydämen Raamattukoulussamme kaikki on hyvin. Olemme opiskelijoiden kanssa suunnitelleet pitää 10 päivän rukous- ja paastoajan meidän maamme puolesta. Jos sinulla on joku rukousaihe, voit lähettää sen ja voimme raamattukoulussamme rukoilla puolestasi säännöllisesti.
Lähetystyömme menee jatkuvasti eteenpäin. Elokuussa kaikki GTSSS-järjestön lähettiperheet ja seurakunnat järjestivät 3 päivän paastorukouksen. Osallistuin joihinkin paastorukouksiin ja tulin hyvin siunatuksi ja rohkaistuksi. Sain kuulla monia todistuksia kuinka uskovaiset ovat tulleet siunatuiksi ja rohkaistuiksi Jumalan Sanasta. On myös monia todistuksia kuinka Jeesus Kristus on muuttanut heidän elämänsä. Kuunneltuani noita todistuksia minun uskoni on vahvistunut olen kokenut kiitollisuutta Jumalalle.
Viime aikoina monet lähettimme ovat saaneet moottoripyörän, ylistys siitä Jumalalle. Vielä on lähettejä jotka rukoilevat moottoripyörää voidakseen yhä laajemmin viedä evankeliumin sanomaa.
Edellisessä kirjeessäni kerroin Shantha Kumar -nimisestä lähetistä ja hänen vaimostaan. He työskentelevät slummialueella. Heitä on hakattu ja he ovat joutuneet kärsimään vainoa. Kaikesta huolimatta 120 ihmistä on pelastunut ja yhä uusia ihmisiä tulee tuntemaan Jeesuksen. Tämä lähettiperhe rukoilee, että saisivat kulkuneuvon helpottamaan kulkemista tällä vaikealla alueella työkentällessään. Viedään tämäkin asia rukouksessa Herralle, samoin kuin muutkin lähettiperheiden kulkuneuvotarpeet.
Viimeaikaisista rankoista sateista johtuen monet leprasairaat ovat menettäneet pienet mutamajansa. Syyskuun viimeisinä viikkoina jotkut heidän johtajistaan tulivat minua tapaamaan ja selittivät vaikean tilanteensa ja pyysivä apua jälleenrakentamiseen. Lisäksi he pyysivät myös ruoka-apua. Pysystyimme auttamaan heitä antamalla riisiä ja lääkeapua mutta rakentamisapuun meillä ei ole resursseja. Rukoilkaamme, että hallitus voisi vastata heidän pyyntöönsä.
Tällä hetkellä meidän organisaatiossamme työskentelee kaksi lääkäriä ja kuusi sairaanhoitajaa henkilökuntaa ja orpolapsia varten. Yksi lääkäri toimii leprasairaiden auttamisyksikössä.
Paljon olisi vielä kerrottavaa Jumalan suurista teoista työalueellamme. Ylistys ja kiitos Herrallemme joka vie alkamansa työn päätökseen ja pitää siitä jatkuvasti huolen. Kiitos teille rakkaat ystävät rukouksistanne ja säännöllisestä tuestanne. Jumala teitä siunatkoon!!
Videoinkki:
http://www.gtsss.co.in/GNM_Sep2016/GNM_Sep2016.html
Valokuvalinkki:

http://www.gtsss.co.in/Aug_Sep_report_2016/Aug_Sep_2016.html

(jos linkki ei toimi, napsauta hiiren oikealla painikkeella ja avaa linkki)

Mutta mikä minulle oli voitto, sen minä olen Kristuksen tähden lukenut tappioksi.” Fil. 3:7

Hänen palvelijansa
Bishot Jacob ja Elizabeth ja tiimi

PUOLIVUOTISRAPORTTI

Lähetysperhe: Nelli Yesuraju ja vaimo Keerthana

Perheen tilanne:

Hyvä tukija, Jeesuksen Kristuksen armosta ja teidän jatkuvista rukouksistanne ja tuestanne, perheemme pärjää hyvin. Vaimoni kärsii polvikivuista ja minä korkeasta verenpaineesta, joihin meillä on päivittäiset lääkkeet. Vähän aikaa sitten poikani leikattiin vatsakipujensa vuoksi. Olkaa ystävällisiä ja rukoilkaa hänen terveytensä puolesta.

Poikani ja tyttäreni opiskelevat, rukoilkaa heidän opiskelunsa puolesta.

Kiitos paljon rukouksistanne ja tuestanne. Me rukoilemme teidän ja teidän perheidenne puolesta.

Tilastoja:

Uskoon tulleita viimeisen vuoden aikana 14

Kastettu 8

Uusia kyliä joissa vierailtu 10

Uusia seurakuntia perustettu 2

Uudet seurakunnat:

Dhanetivaripeta 15 uskovaa

Pappulavaripalem 10 uskovaa

Tavoitteet vuodelle 2017:

Herran tahdosta, me rukoilemme tuovamme Jeesuksen ilosanoman 50 kylään. Rukoilemme vaittavamme 50 uutta sielua Jeesuksen ilosanoman kautta. Rukoilemme kastavamme 50 uutta Jeesukseen uskovaa. Rukoilemme perustavamme kaksi uutta seurakuntaa eri kylissä osaksi Jumalan valtakuntaa.

Joitakin todistuksia:

Lapseton pariskunta oli ollut naimisissa kolme vuotta, mutta lasta he eivät olleet saaneet. Useista sairaalakäynneistä ja lääkkeistä huolimatta tilanne ei muuttunut. Lopulta he kävivät seurakunnassamme kertomassa ongelmastaan. Jaoimme Kristuksen ilosanoman heidän kanssaan ja rukoilimme heidän puolestaan Jeesuksen nimeen. Elävä Herra on tehnyt loisteliasta työtään heidän perheessään ja siunannut heitä raskaudella. Tämä ihme toi heidät Jeesuksen luokse. Heidät on kastettu ja ovat osa seurakuntaa.

Toiminta seurakunnassa:

Pyhän Hengen ohjausessa järjestämme jumalanpalveluksen ja pyhäkoulun joka sunnuntai, naisten rukousillan joka keskiviikko, nuorten rukousillan joka torstai, ja paasto- ja rukouspäivän joka perjantai. Kerran kuussa Pyhän Hengen johdossa pidämme ehtoollisen ja koko yön rukouksen. Pyydämme teitä rukoilemaan seurakuntamme jatkuvan työn puolesta ylösottoon asti.

Tarpeitamme:

Seurakuntarakennus.

Hyvät tukijat, olemme hankkineet tontin sivuseurakuntamme tarkoitukseen Manjuvarapukottussa. Yli 25 henkeä kokoontuu rukoukseen pienessä savimajassa. Rukoilemme seurakuntarakennuksen puolesta, joka kestäisi vuosikymmeniä ja pyydämme myös teitä rukoilemaan tämän asian puolesta.

Moottoripyörä.

Hyvät tukijat, matkustan yli 20 kylän välillä Evankeliumin työssä ja pidän säännöllisiä rukouskokouksia kahdessa sivuseurakunnassa. Polkupyörällä matkustaminen perheen kanssa kaikkiin näihin paikkoihin on todella vaikeaa vieden paljon aikaa matkustamiseen. Etenkin öisin meillä ei ole keinoa matkustaa, joten yövymme kylässä ja jatkamme matkaa aamulla. Näistä syistä moottoripyörästä olisi suuri apu matkustamiseen yksin perheen kanssa ja ehtisimme useampaan kylään viemään Ilosanomaa ja rukoilemaan. Rukoilkaa tämän tarpeen puolesta.

Hyvät tukijat, kiitos todella paljon rukouksistanne ja tuestanne perheemme puolesta. Me rukoilemme teidän ja perheidenne puolesta joka päivä. Toivotamme teille myös Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta.

Nelli Yesuraju